Tjänster

Jag erbjuder tjänster som reporter inom dokumentärfilm, TV- reportage, artiklar till webb, radioreportage, nyhetsinslag och skrivande reporter till tidningar.

 

Den utrustning som jag använder och äger själv är en professionell videokamera, Panasonic AG-AC130AEJ och Zoom Handy Recorder H2n. Jag redigerar rörligt material i AVID och Final-Cut. Radio redigerar jag främst i Soundtrack Pro.

Emimedia production erbjuder tjänster inom media, journalistik och Zumbadans!

 

Som frilansjournalist kan jag dels hyras in på företag som reporter eller videoreporter på TV, radiostationer, produktionsbolag och tidningar. Jag producerar även projekt på egen hand som som sedan kan säljas in till olika företag. Projekten görs både på eget initiativ men också utefter önskemål och överenskommelse.